Niin maailma taas riepottelee pientä ja sievää, joka vain haluaisi kyyristyä helmikaulanauhojensa alle ja soittaa nokkahuilua.

BlogiSanomien kautta löytynyt Illuusia kirjoittaa:

Olen sitä mieltä, että sepitetyn blogin esittäminen totena ei ole uroteko, vaan lukijan harhauttamisyritys. Sopinee kysyä, miksi sepittäjä tahtoo harhauttaa lukijaa. Miksi lukija ei saisi ennalta tietää, että blogi on sepitettä? Nostaako se sepitteen arvoa, jos sitä luullaan todeksi? Mm. salarakkaat ja lommoposket jäivät minulta lukematta, koska kyseisten blogien 'naiskirjoittajista' hönki miehen kliseinen arkkityyppikuva Naisen Seksistä.

Tunnen jälleen olevani se 5-vuotias po...tytönheitukka, joka pihalta löytämäänsä ihmisluuta esitellessään haukutaan ja piestään hiljaiseksi, jotta vanhemmat saavat rauhassa nauttia väkijuomista, eroottisista tanssiesityksistä ja pimeistä, okkultistisista menoistaan. Suurin osa tämän päiväkirjan lukijoistahan on jo kirjoitustyylin jatkuvan vaihtelun, uskomattomilta tuntuvien tapahtumien ja muun sellaisen pohjalta kyennyt päättelemään, että tämä blogi on...

Täysin totta. Niin. Tämä blogi on tosi. Huh huh! Tämä ei olekaan parodiaa, jota Illuusia tosin heti seuraavassa merkinnässään kertoo sittenkin pitävänsä "totuudellisena". Illuusia, se ei tee järkeä!

Niin - toki mä, Milla B., kirjoitan myös blogia...

aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa

... ohhoh! Vuoristoradalla liikkuva, huutavia ihmisiä kantava vuoristoratajuna meni juuri ohi! Voi veljet.

Sitä mä kirjoitan nimimerkillä...


wwooooooOOOOOOOOOOoooooomwrumwrum


... herra jumala, Mika Häkkinen ajaa formula-autolla ohi! Kyllä, Mika Häkkinen taitaa palata radoille! Luitte sen täältä ensin!

Kaikki sujuu Matti Vanhasen suunnitelmien mukaan...

En oikein luota Illuusiaan. Hän tuo mieleeni sen pulleaposkisen, aina sateenvarjoa mukanaan kantavan tuttavani jolla oli tapana aloittaa jokainen lauseensa "en ole rasisti, mutta..." tai "tarkoituksenani ei ole tuomita ketään, mutta..."

Hänen juttujaan oli aina kauhean vaikea seurata, koska yleensä hänen juttunsa eivät liittyneet mitenkään edellä mainittuun aloitukseen.

Mutta Illuusiasta; henkilökohtaisesti en usko, että hän on mitä väittää olevansa. Epäilen Illuusian olevan jossakin määrin nuorehko, tummahiuksinen, normaalipainoinen n. 185 cm pitkä mies, joka pitää kokkaamisesta, viinistä, elokuvista ja kirjoista.

Ja sitten Rikuolli viskasi lemmen banaaninsa mun rakkauden simpanssini suuhun, huraa.

Ishkur!

- Milla B.