Me katsottiin Rikun kanssa eilen televisiosta yleisurheilun MM-kisojen miesten keihäänheiton finaalia.

Se oli todella jännittävää. Taputin aina käsiäni ja kiljahtelin iloisesti kun joku heitti keihästä, mutta Riku muistutti aina että tuo ei ollut suomalainen. Me kannustettiin Suomea.

Kun suomalainen mies heitti, mua jännitti hirveästi. Nyt Suomi voittaa mitalin! Suomi saa kultaa. Heti, kun keihäs kosketti maata, mä juoksin baarikaapille ja poksautin auki shampanjapullon. Nyt juhlitaan! Roiskutin shampanjaa Rikun päälle ja nauroin kuten isänmaallinen tyttö vain voiton hetkellä voi.

Suuri oli kuitenkin pettymykseni, kun Rikuolli ääni täristen sanoi, ettei Suomi voittanutkaan. En ensin ymmärtänyt mitä Riku yrittää sanoa ja kiepsahdin sen kaulaan niin, että shampanja läikkyi meidän uudelle ja kalliille sohvalle. Riku kuitenkin ravisti mut irti ja sanoi uudestaan, ettei Suomi voittanut.

Mä en osannut sanoa mitään. Suomi ei voittanutkaan. Mutta nämähän olivat Suomen MM-kisat! Ja Suomen piti voittaa. Miksei Suomi voittanut?

Mun mielestä on suoraan sanottuna helvetin raukkamaista, että vilkkusilmäiset venäjäläiset ja valaalta ja öljyltä löyhkäävät norjalaiset tulee meidän maahamme ja kaappaa kultaiset mitalimme beigenväristen samettitakkiensa kätköihin. Meidän mitalit!

Aion boikotoida Norjaa, Venäjää ja muita tyhmiä maita koko seuraavan viikon, eli en juo lainkaan vodkaa enkä syö turskaa. Katsotaan sitten, miten niille käy!

- Milla B.