Panu kävi mun kommenttilaatikossa toivomassa, että mä kirjoittaisin jonkinlaiseet ohjeet niille miehille, jotka ei saa ikinä elämässään naisia ilman jonkinlaista infopakettia. Hei, mun mielestä tämä on mahtava idea, että käydään toivomassa! Enhän mä voi muuten tietää minkälaista tekstiä te haluaisitte lukea ja päivyriä nyt kuitenkin netissä kirjoitetaan just tasan tarkkaan toisille ihmisille, mitä järkeä sitä muuten olisi julkaista.

Eli siis mä en sano, että mun antamat ohjeet olisi ainoita toimivia - ne nyt vaan toimii esmes mun kaltaisille naisille, eli "parhaimmille" vaikka tietty parhautta on tosi monenlaista. Mutta siis kuitenkin.

1. Sun täytyy olla oma itsesi. Tämä on tosi tärkeää. Tietty jos on sellainen ihminen ihan aidosti, mistä ei vaan naiset kerta kaikkiaan tykkää, niin tämä on vähän kinkkisempää. Mutta hei - ihmiset voi muuttua! Kannattaa ihan rohkeasti ottaa se eka askel ja muuttua sellaiseksi minkälaisia suurin osa ihmisistä haluaa toisten olevan, sillä rehellisyys itselleen ja muille on kaikkein tärkeintä.

2. Kannattaa hankkia rahaa. Raha tuo mukanaan tyyliä, itsevarmuutta ja sivistystä. Siis ei tietty välttämättä mitään kirjaviisautta, mutta sellaista sydämen sivistystä. Se on tosi tärkeää. Ja tietty se että voi lahjoa rakastaan kalliilla koruilla ja vaatteilla ja muilla, se on tosi tärkeää ainakin mulle. C'mon, miksi mä haluaisin olla miehen kanssa joka ei voi antaa mulle tärkeitä asioita, kun mulla on chance olla sellaisten kanssa, jotka siihen pystyy? That makes no sense!

3. Naisen täytyy antaa päättää asioista. Tietty kanssa ihan yhtä tärkeetä on se, että kertoo naiselle mitä tehdään ja mitä ei. Jämäkkä täytyy olla ja suora ja rehellinen.

4. Sano mitä nainen haluaa kuulla. Tämä nyt on itsestään selvä, mutta siis kyllä pienet valkoiset valheet on ihan sallittuja, jos on siinä takana kuitenkin tosi rehellinen tyyppi. En mä halua kuulla, että mun uusi sikamagee mekko on ruma, jos se on oikeasti tosi nätti. Mutta valehtelua mä en kestä, hyvä maku täytyy olla.

5. Ole tyylikäs. Tämä nyt on melkein sama kuin tuo toinen kohta eli raha, mutta siis kannattaa oikeasti panostaa siihen tyyliin. Mä en ikinä kehtaisi liikkua miehen kanssa, joka ei kehtaa rohkeasti näyttää myös vieraille ihmisille esmes vaatteiden kautta että rahaa löytyy ja sitä ei hävetä näyttää. Raha ja rehellisyys, ne on ne kaksi ärrää. Oli joku kolmaskin mut mä unohdin sen jo.

6. Älä loukkaa naista. Siis tämä on tosi, tosi tärkeää. Ei kukaan halua kuulla haukkuja tai vääriä mielipiteitä mistään! Rehellisyys ja oikeat jutut kunniaan, muuten asiat ei lähde rullaamaan niinku pitää.

7. Tilaa mun blogi sun päivän pamaukseen ja kommentoi mua tosi paljon. :-)

No ei kai nyt hei, tuo vika oli ihan vitsi vaan. Siis ei mua kannata niin hirveän vakavasti ottaa, ihminen mäkin vaan olen vaikka sitten ehkä vähän tyylikkäämpi ja tavallaan "parempi" kuin moni muu. Rennosti vaan, kundit!

(Sivusta linkitti, jes! Ja BlogiSanomat on tosi hyvä ja hyödyllinen.) Ja ai niin hei, BlogiSanomat, just kuten Julkinen salarakaskin kirjoitti, niin joku haastis olisi tosi kiva munkin mielestä! Kun kaikkia huhuja liikkuu ja muuta. Ihan vaan jos kiinnostaa niin millabee - at - gmail piste com tavoittaa, ihan aina!!

Bonzõur!

- Milla B.