Tuntuu vähän paremmalta jo. Ostin muutaman mekon, kahdet saappaat, muutaman parin tavallisia korkkiksia (siis korkokenkiä, jos et hiffannut) ja vähän paitaa - ja kellon! Mä en ikinä osta kelloja koska en käytä niitä, mutta se vaan oli niin kiva että se oli pakko ostaa. Ostaminen tuntuu hyvältä.

Lähdetään huomenna Rikun kanssa landelle käymään. Sen pitää hakea sieltä jotain papereita jotka se jätti sinne viime viikonloppuna. Mä taas aion laittaa kesähuoneeseen jo kukat tai ainakin multaa, sinne tulee ihana puutarha! Tykkään puuhastella kukkasten kanssa, mutten todellakaan voisi olla mikään puutarhuri. Huono palkka, joka päivä likaiset kädet... No thanks, doesn't suit my body tai jotain.

Nukutaan Rikun kanssa landehuvilalla useimmiten vierashuoneessa, ihan vaan sen takia koska siellä on niin huge vesisänky eikä makkarissa ole. Siinä on kiva saunan jälkeen vähän seilailla. :-)

Niin siis nussia, siinä vesisängyllä. Mä ja Riku.

Kirjoitin tänään runon ekaa kertaa sitten jonkun yläasteen jälkeen, kun kuuntelin musiikkia ja tuli tosi taiteellinen olo vaan yhtäkkiä. En kuitenkaan osannut tallentaa sitä tietsikalle, olisi pitänyt kirjoittaa se tänne päivyriin... :-( En mä kyllä olisi varmaan kehdannut, koska runot sun muut kaunokirjallisuusjutut on tarkoitettu niille joiden elämässä ei ole tarpeeksi flowta. Siis sellaista, jytkettä. Boom boom?

Kunkulla on taas tissijuttuja päivyrissään. Se on yksi syy miksi mä arvostan ja rakastan Kunkkua niin paljon - Kunkku on rehellinen, itselleen ja muille. Jos mulla olisi esmes kengät mielessä koko ajan, niin kyllä mä sitten kanssa kirjoittaisin kengistä aina. Täytyy olla rehellinen, koska muuten kaikelta lähtee pohja ja kaikki. Hyvä Kunkku!

Mä luulen että mä menen nyt vähän kylpemään ja venttaan sitten Rikua. Ties vaikka se saisi mut tänään vieteltyä pomppimaan rakkauden trampoliinillaan, ois meinaan ehkä vähän sellainen olo...

Niin siis että harrastettaisiin seksiä. Jos ette tajunneet.

Niin ja ai niin, niin sitä piti kanssa sanoa, että miksei mun kirjoittamia merkintöjä yleensä kauheasti kommentoida? Mä olen nähnyt että ihan vaikka kuinka paljon huonompia ja epäsuositumpia bloggeja kommentoidaan vaikka kuinka, mutta mua ei vaan! Vaikka täällä käy varmaan miljoona tyyppiä päivässä. Mun mielestä on itsepetosta, jos ei uskalla kommentoida lukemaansa tekstiä. Kyllä rehellinen täytyy olla.

I love attention. Moido!

- Milla B.