Mä vihaan faijaa.

Faija pakotti mut sinne talkoisiin, vaikka on ihan crappy ilma ja kaikkea. Mun on kuulemma aika osallistua "yhteiseen hyvään", mitä ikinä se sitten tarkoittaakin. Vilustuin varmaan. Mitä järkeä tehdä jotain töitä tällaisella ilmalla?!

Mä ihailen Bstaria tosi paljon. Se on sellainen suora ja rehellinen, millainen kaikkien ihmisten pitää olla, koska on ihan naurettavaa teeskennellä jotain mitä ei oikeasti ole. Inhoan sellaisia ihmisiä. Siis jos esimerkiksi haluaa että joku linkittää sun päivyriin, niin kyllä se kannattaa sanoa. Rehellinen on oltava. Ja se lukeekin vissiin ihan älyttömästi! Vähän kuten Käymälän Svenppukin, mutta se onkin varmaan joku kirjailijaihminen. Jos mä olen ymmärtänyt oikein, niin se sitä mieltä että kirjoittaminen ja sellainen on jotenkin niin kuin eroottista. Tarkoittaako se sitä, että blogaajat haluaisivat panna niitä joihin ne linkittää? Heh, vitsi vitsi. Yritin vähän keventää kun on niin kurjaa.

Mä olen nyt aika down, sori jos kuulostan hirveän negikseltä. Mutta eihän tuossa säässä voi käyttää edes kesämekkoja! Rikukin on ollut ärsyttävä, "työhuolia". Onko järkeä tehdä sellaista työtä mistä saa jotain huolia? Ei mun mielestä. Sen takia mä en ole ikinä mennyt töihin, miksi mun pitäisi. Mä pystyn kantamaan vastuun itsestäni muillakin tavoilla.

Tekisi mieli shoppailemaan. Faija saa kyllä tuntea luottokorttilaskuissa tuon sadistisen talkoohommansa. Itse asiassa mä lähden just nyt!

PS. Visukinttu voisi linkittää muhunkin. Ja vaikka Pinseri ja Tommipommi, sillä mä haluaisin lisää lukijoita vaikka niitä onkin jo varmaan tuhat.

Kirjoittelen taas, kun olen paremmalla tuulella. Vielä kerran sori, kun kuulostin nyt varmaan ihan joltain kehitysmaalaiselta nälkäiseltä kun on vähän masis. Ciao!

- Milla B.