Jeps, kotona ollaan. Riku sai kuin saikin bemiksen kuntoon ja mä lähdin samantien takaisin stadiin. Riku oli söötti ja ihana ja lupasi laittaa huvilan siihen kuntoon, että sieltä "kehtaa lähteä" ja tulla sitten Audilla kotiin. Just kun olin laittamassa tavaroita takakonttiin, Riku tuli ja otti musta takaapäin kiinni. Mä tarvitsen normaalisti tosi pitkän esileikin, mutta tuollaisissa yhtäkkisissä tilanteissa on vaan jotain niin niin kiihottavaa. Hametta ylemmäs, pikkarit alemmas ja whipwhipwhip. Riku rouhi kuin maansiirtokone ja mä olin ihan märkänä - ja laukesin, tietty. Rikussa on vaan jotain käsittämätöntä voimaa nimenomaan noissa äkillisissä tilanteissa (vaikkei se ihan kunnon makkariseksin aikanakaan huono ole) ja se tekee mut hulluksi.

No joo, moni on varmaan sitä mieltä että nämä asiat pitäisi jättää sinne makuuhuoneen tai just nimenomaan auton takaluukun puolelle, mutta mä olen rehellinen, kuten mä olen tainnut jo sanoakin olevani. Hei - mitä järkeä kirjoittaa päivyriä, jos siitä editoi jotain oleellista pois ihan vaan siksi, että on liian siveä? I don't get it...

Ihana olla taas kotona, tämä sama olo tulee aina kun tulee "maalta" vaikkei se nyt niin hirveän kaukana stadista ole. Siis don't get me wrong - huvilalla on ihanaa, mutta ihanaa on myös tulla kotiin. Aika ristiriitaista... :-)

Mä olen Pinserin listalla ("Pinsis", kuten mä mielessäni aina sanon) päivän nousija. Kaksi lukijaa, mikä tarkoittaa sitä että oikeasti mulla on varmaan oikeasti jo jotain montakymmentä lukijaa koska tuo lista kertoo vaan sen, kuinka moni sut on "tilannut" sen kautta. Tilanne muuttuu varmaan vielä parempaan suuntaan, jos esmes tuo edellisessä kirjoituksessa mainittu Pää auki (tai vaikka Kunkku tai joku) linkittää mun päivyriin jossain vaiheessa, en tiedä... Mä olen huomannut, että täällä "Blogistanissa" on sellainen tapa, että ihmiset linkittää toisiinsa tosi paljon, vähän siksi koska kaikilla on oma päivyri ja ollaan jo tavallaan tuttuja jne. Mä aion matkia Pää aukea siinä, että mä linkitän myös niihin jotka on linkittänyt muhun - JOS ne on hyviä, muuten en tietenkään. Saa nyt nähdä, miten tämä mun blogaamisura lähtee käyntiin.

Lueskelin Salarakkaan päivyrin kommentteja ja täytyy sanoa, että ihmettelin aika paljon. Minkä takia suurin osa on sille niin ilkeitä ja jotkut ottaa sen vaan vitsinä? Suomi on just tällainen maa, että kun joku uskaltaa sanoa asiat suoraan, niin tulee jotain viisisataa kiloa sontaa selkään. Mä ainakin arvostan Salarakasta ja just sitä sen rohkeutta. Jos on nätti, niin miksi sitä pitäisi jotenkin peitellä silloin kun kirjoittaa omasta elämästään? Ulkonäkö on tosi suuri osa ihmisen persoonaa kuitenkin.

Rikun pitäisi tulla tunnin sisällä (tai vähän kauemmin, se ajaa hitaammin kuin mä - uskokaa tai älkää!) ja sitten katsotaan leffaa. Huomenna Rikun on kuulemma ihan pakko mennä duuniin, mutta se menee vasta illalla. Kyllä mä sen periaatteessa tajuan, vaikka aiemmin vähän siitä jurputinkin - tietysti Rikun pitää tuoda osansa talon leipään, ei me meidän faijan rahoilla voida ikuisuutta elellä. Tietty mä perin sen jossain vaiheessa (broidin kanssa puoliksi, broidi on mua 10 vuotta vanhempi) kun mutsiakaan ei ole. Se kuoli silloin kun mä olin jotain 3v, en mä osaa sitä sillä tavalla ikävöidä. Surullinen juttu tietty.

Mutta faija on hoitanut mua tosi hyvin ja taloudenhoitaja oli meillä yhdessä vaiheessa lapsenhoitaja (eli mun) myös, se sai siitä ihan erikseen palkkaa yms.

Ja niin hei, tämä mun piti sanoa kanssa! (Suunnittelin vähän matkalla kotiin, aika hullua :-):

Jos te tiedätte jotain sellaisia päivyreitä joissa asiat sanotaan suoraan ja rehellisesti eikä olla mitään tekosiveitä tai jotain vasemmistolaisia, niin olisin tosi kiitollinen tiedoista. Esmes tuota mun kommentti-nappulaa voi käyttää, näen sitten siitä kun on jotain jätetty. Omaakin blogia saa mainostaa jos sen tekee fiksusti ja on oikeasti sellainen suora tyyppi, minkä juttuja on kiva lueskella.

Mä tiedän että musta saa jonkinlaisen kylpymaanikon kuvan, mutta mä menen taas kylpyyn - kotona on niin paljon ihanampi amme kuin huvilalla. Ja täällä on reilut määrät sitä hyvää kylpyvaahtoakin, mun itse ostamaa. ;-)

Kirjoittelen taas!

- Milla B.