Lisäsin tuonne sivulle linkin, josta sä voit lisätä mut sun päivän pamaukseen. Päivän pamaus on Pinserin päivyrilistalla toimiva palvelu, jonka avulla sä näet aina kun mä olen päivittänyt mun blogiani ja lisäksi nostat mun sijoitusta top-listalla. Eli siis paina vaikka tätä. Teet mut iloiseksi. :-)

Mä haluaisin, että mä olisin sen listan kakkonen (ykkönen on tietty kunkku, aina ja ikuisesti! :-) Mä tykkään olla suosittu, mä en häpeä myöntää sitä. Toisaalta mä olen kyllä aina myös ollutkin suosittu, luultavasti koska olen rehellinen tyyppi enkä pelkää sanoa sitä, mitä haluan sanoa. (Ja oon nätti tietty kans, heh heh.)

Kun nyt päästiin puhumaan näitä blogijuttuja, niin mä haluaisin sanoa kiitokseni just tuon Pinserin porukoille. Ne on kai keksinyt "blogit" tai jotain tai ainakin tehnyt tuon blogilistan missä blogit on tilaajamäärän mukaan parhausjärjestyksessä ja tehnyt muutenkin vaikka mitä, eikä ne ole saanut siitä lanttiakaan. Mä en koskaan olisi niin pyyteetön, pakko sanoa. Mun mielestä elämässä pitää olla rahaa ja flowta.

Inhoan sellasia ihmisiä, jotka väittää että rahalla ei ole arvoa - rahahan pyörittää meidän yhteiskuntaa, ei sitä voi kukaan kieltää. Jos sä haluat uudet kengät, niin sä saat ne rahalla. Jos sä taas tahdot ostaa vaikka uuden talon kun vanha alkaa rapistumaan, niin sä saat senkin rahalla. Miten raha voi silloin olla arvotonta?!

Riku korjaa just bemaria ulkona. Näyttää vähän siltä ettei siitä mitään tule, mahtaakohan Riku sittenkään olla niin mies kuin mä olen luullut? Mä olen sitä mieltä, että miehen pitää osata käyttää käsiään muuallakin kuin makkarissa. Siis jos haluaa olla mun kanssa, muuten tietty ihan sama. Eikä Rikulla ole edes niin suuri kulli, että se voisi pitää mut sillä kokonaan aisoissa. Siis don't get me wrong - se ei ole pieni. Ei todellakaan. Mutta se ei ole ihan niin iso, kuin se voisi olla, jos se olisi vielä hugempi. Syytä sitten mua jos käyn välillä (tai siis oikeastaan tosi harvoin) vieraissa, joopa joo...

Mä siemailen tässä gapucchinoa (sori en tiedä miten se kirjoitetaan) ja olen kääriytynyt tällaiseen isoon vilttiin. Näytän varmaan ihan joltain mummolta, mutta ei mua haittaa, koska mulla on hyvä olla. Riku laittoi mulle uuniperunoita ja ahvenen mätiä, oli tosi herkkua. Se väitti ensin että se on kaviaaria, mutta tunnusti sitten ettei ole. :-) Ihan kuin mua voisi pettää tuollaisella, hah.

Pappa soitti tänään, en tiennyt että sekin on vielä elossa (siis tiesin tietty oikeasti, mutta siitä ei ole kuulunut pitkään aikaan. Get it?) Juteltiin niitänäitä ja vihjasin, ettei faijalla ole välttämättä kaikki ihan kuosissa. Pappa hermostui tosi paljon ja kyseli, että mikä nyt on. Siis faija tekee joidenkin työläisten kanssa talonmaalaushommia ja yks kyselee että "siis mikä sillä on", jeah... No, jokainen tietty tekee niin kuin itse parhaaksi näkee. Mutta rehellinen pitää olla itselleen.

Sitten kun tuossa alussa puhuin noista toisista blogeista, niin voisin nyt itsekin "blogaajana" kertoa pari suositusta noiden lisäksi, mitkä tuossa sivupalkissa on (vaikka ne on tietty kaikkein parhaita - mun lisäksi. :-)

Ensinnäkin Pää auki on joskus tosi hauska, vaikka se vaikuttaa jotenkin kauhean viattomalta kundilta. Ehkä se siinä just iskee? En tiedä... Välillä se on vähän liian sellaista nörttimäistä, mutta normaalisti aika hassua. Sitten kanssa sellaiset kuin Panu (en osaa kirjoittaa sitä "oikeaa nimeä", se on jotain iiriä) ja Kuulutuksen koulutusohjelma, vaikka se Panu onkin joskus hirveän loukkaava just naisia kohtaan ja tuo Kuulutuksen koulutusohjelman hemmo kirjoittaa joskus juttuja, joita mä en tajua. Mutta niitä luen kuitenkin ja muutamia muita kanssa.

Taidan mennä sanomaan Rikulle että jättää bemsun korjaamisen kun ei tuosta mitään tunnu tulevan, mennään Audilla kotiin ja joku korjaaja tai muu työläinen saa sitten hakea bemsun ja korjata sen niin me maksetaan rahalla. Koska meillä on siihen varaa, niin miksei me tehtäisi niin.

Nähdään kun olen kotona, kirjoittelen sieltä taas!

- Milla B.