Tiramisin, eli Tiriksen kuten mä nuorekkaasti sanon, Tiralle oli sattunut samalla tavalla kuin mulle vähän aikaa sitten.

Kävelin rauhassa kaupungilla ihastellen näyteikkunoissa kiiltäviä vaatteita joihin köyhillä häviäjillä ei ikinä olisi varaa, kun joku tyyppi tuli mun viereen. Se kysyi tarvitsenko mä apua kassien kantamisessa - mulla oli tuhansia satoja kasseja, koska olin juuri ollut ostamassa uusia vaatteita ihan vain sen takia, koska yhdelle mekolle kaatui ohrasuurimovelliä ja se sai mieleni todella huonoksi.

Annoin sen auttaa kantamisessa, mutta otin varovasti esiin kyynelkaasusumuttimen jonka Riku on mulle jonkun kapiaisena työskentelevän tuttavansa kautta hankkinut. Se puhui paljon asioista ja kehui mun kenkiäni mikä on täysin oikein, koska mulla on mahtavia kenkiä. Kun me saavuttiin mun bemarille, se tapahtui: "Tämä voi olla vähän tungettelevaa, mutta mä omistan kahvilan tässä keskikaupungilla ja ajattelin vain, että jos sä joskus haluaisit tulla käymään, niin voin tarjota kupposen. Tai jotain, niinku."

Kuvitelkaa! Mikä runkkari! Sumutin empimättä sitä kyynelkaasulla silmiin. Kun mä lähdin kumit vinkuen ajamaan autolla, mietin pitäisikö mun pysäyttää johonkin ja kertoa että mies yritti raiskata mut ja antaa sen tyypin tuntomerkit. Siis ihan käsittämätöntä.

Miehet kuvittelee, että ne voi noin vain tulla puhumaan naisille. Mä olen sitä mieltä, että tuota varten pitäisi olla joku laki, mikä antaa oikeuden lynkata ihmisiä. Huh huh. Jos mies ei kykene ohikulkiessaan lihaksillaan tekemään selväksi että pystyy tarjoamaan naiselle mitä nainen tarvitsee, niin aivan turha kerätä rohkeutta ja tulla selittämään jostain kahvista. Säälittävää.

Sitten tullaan nettiin vaikeroimaan, kun ei ole naista. Palakaa helvetin tulessa, minä sanon!

- Milla B.